Logo

Ny Træterrasse

Overvejer du at få bygget en ny træterrasse i Galten eller Århus?

Så kan du helt trygt, lade tømrerfirmaet Breum Byg hjælpe dig med dit terrasse projekt. Vi kommer gerne med funktionelle og kreative løsninger, gode råd, brugbar rådgivning og godt håndværk.

Når vejret tillader det, er en terrasse et skønt sted at nyde en kop kaffe, en god bog, et koldt glas hvidvin eller at grille på. En terrasse kan være samlingspunkt for en masse hyggelige stunder, og giver god mulighed for, at opholde sig udendørs.

Hos Breum Byg fokuserer vi altid på høj kvalitet, god service og godt håndværk, og vi hjælper gerne med at bygge din nye drømme terrasse, lige efter dine ønsker!

Når du skal have en ny terrasse, er der flere ting at tage med i overvejelserne. Eksempelvis bør du gøre dig nogle tanker om følgende:

  • Hvor skal terrassen placeres?
  • Hvor stor skal terrassen være?
  • Hvilke materialer skal terrassen bygges i?
  • Hvordan skal terrassen se ud?

Professionel hjælp til din nye træterrasse i Galten & Århus

Vi udfører vi alle typer af tømreropgaver – ingen opgave er for lille eller stor til os. Efter mange års erfaring indenfor tømrer– og snedkerbranchen, har vi opbygget mange kompetencer, der hjælper os løse dit terrasseprojekt bedst muligt. Med Breum Byg får du professionel og effektiv tømrer- og snedkerarbejde, hvor der er øje for selv de små detaljer.

Udover nye terrasser, udfører vi også alle andre opgaver indenfor tømrer- og snedkerarbejde, samt udskiftning af vinduer og døre, montering af køkken og meget mere. 

Hvad koster en ny træterrasse?

Prisen på en terrasse varierer alt efter hvor stor terrassen skal være, samt hvilke materialer der skal anvendes til projektet. Vi anvender altid materialer i den bedste kvalitet, for at få en flot, men også holdbar terrasse, der kan holde i mange år. 

Når vi bygger en træterrasse, er det altid udfra dine ønsker og økonomiske budget. Efter vi har haft en snak om dine tanker og ideer, kan vi udregne en god og vejledende pris på byggeprojektet. 

Vi bestræber os altid efter at give helt skarpe priser både på store og små opgaver, uden det kommer til at påvirke kvaliteten af arbejdet. 

Timeprisen er 425 kr.-, eks. moms.  

Få et skarpt tilbud på en ny træterrasse i dag

Mangler du hjælp eller rådgivning til at få bygget din nye terrasse i Galten, Århus og Omegn? Så kontakt Breum Byg 

Vi har alt du skal bruge og står klar til hjælpe dig og rådgive omkring hvilke muligheder der er, for at få den terrasse du drømmer om. 

Du er velkommen til at ringe på  51 96 10 59 og få en snak med os, eller sende en mail på breumbyg@gmail.com

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere