Logo

Læs mere om, hvad vi tilbyder

Professionel tømrer og snedker

Er du på udkig efter en tømrer eller en snedker til dit projekt? Så kan du trygt lade Breum Byg løfte din opgave. Med vores mange års erfaring inden for branchen har vi opbygget en bred vifte af kompetencer, så vi på bedst mulig vis kan hjælpe dig med netop din opgave. Vi kan varetage enhver opgave i forbindelse med både tømrer- og snedkerarbejde foruden udskiftning og renovering af vinduer og døre.

Hos Breum Byg hjælper vi både private og erhverv i Århus-området med tømrer- og snedkeropgave. Vi løser opgaver i alle størrelser lige fra montering af nye døre til komplet nybygning, hvorfor ingen opgave er for lille eller for stor til os. Med Breum Byg som samarbejdspartner til dit projekt får du et professionelt tømrer- og snedkerfirma, der vægter service og kvalitet højt.

Godt håndværk
Godt håndværk

Vi løfter enhver opgave

Hos Breum Byg bliver du altid mødt af et kompetent hold af både tømrere og snedkere, der sætter en ære i at yde dig den bedste service. Derfor står vi altid klar til at rådgive dig omkring dine muligheder, og hvordan vi bedst muligt kan føre dine ønsker ud i livet. Sammen med dig finder vi den løsning, der imødekommer dine behov, så du kan få det resultat, du søger. Ligeledes vægter vi også det gode håndværk højt, hvorfor du hos os får nogle fagligt stærke tømrere og snedkere, der gerne gør det ekstra for at levere et kvalitetsorienteret arbejde.

Inden for tømrer- og snedkerarbejde kan vi blandt andet hjælpe med følgende:

  • Nybygning, ombygning og tilbygning
  • Gulve
  • Nyt tag
  • Udskiftning og renovering af vinduer og døre.

Uanset din opgave benytter vi os udelukkende af de bedste materialer på markedet. Det er din garanti for et resultat, der holder i mange år. Med vores mangeårig erfaring og brede vifte af kompetencer inden for tømrer- og snedkerfaget skaber vi resultater, der lever op til dine forventninger. For at kunne gøre dette tager vi derfor altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, så vi på den måde kan sikre, at resultatet bliver præcis, som du ønsker.

Vi vil gerne være dit foretrukne tømrer- og snedkerfirma

Hos Breum Byg går vi gerne den ekstra mil for at sikre dig et tilfredsstillende resultat. Dette gør vi blandt andet ved at anvende kvalitetsmaterialer og sørge for, at det arbejde, vi leverer, er i orden. Lader du os varetage din opgave, er det altid tømrermester selv, der kommer ud og tager et kig på opgaven. Ingen opgaver er ens, og ud fra dine behov og ønsker står vi klar til at hjælpe dig med en skræddersyet løsning. På den måde kan vi sikre den løsning, der passer bedst til dig.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med tømrer- og snedkerarbejde, eller er du interesseret i et tilbud på din opgave? Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Ring til os på 51 96 10 59, eller send en mail på breumbyg@gmail.com. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit projekt.

Godt håndværk

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere