Logo

Professionel montering af køkken i Galten nær Skanderborg

Drømmer du om at få et nyt køkken? 

Så tilbyder vi hos Breum Byg professionel rådgivning og hjælp til at få renoveret eller monteret dit nye køkken. Vores mål er, at give dig et køkken du og dine nære kan have glæde af i mange år. 

Køkkenet er nemlig et af hjemmets vigtigste rum, og kan være et samlingspunkt for hyggelige stunder. Et køkken kan danne rammer for madlavning, men kan også være et samlingssted for familie og venner – og derfor er det vigtigt, at køkkenet er funktionelt og en fornøjelse at lave mad, samt færdes i. 

Når det nuværende køkken skal udskiftes, skal man overveje hvilken køkkentype man ønsker. Uanset hvilken stil du ønsker dit nye køkken skal være i, monterer vi det gerne.

Når vi hjælper dig med køkkenmontering, fokuserer vi på, at køkkenet lever op til dine ønsker, ned til de mindste detaljer. 

  • Vi går ikke på kompromis med kvalitet 
  • Øje for de mindste detaljerne
  • Fokus på høj kvalitet og god service
  • Overholder altid deadlines
 

Få dit drømmekøkken i Galten og omegn

Det kan virke som en simpel proces, at få sit nye køkken monteret. Men det er ikke altid lige til. Det kan nemlig være en længere tidskrævende proces, hvis man ikke har prøvet det før, og der kan hurtigt opstå uforudsigelige udfordringer, selvom køkkenet er planlagt og optegnet til punkt og prikke. 

Hos Breum Byg tilbyder vi at hjælpe med køkkenmontering. Vi er helt igennem professionelle tømrer og snedker, der har mange års erfaring og ekspertise indenfor blandt andet montering af køkkener. Med et kæmpe know-how indenfor området, kommer vi med smarte og effektive løsninger. 

Vi sætter en ære i, at få dit nye drømmekøkken til at stå snorlige, og blive et funktionelt og flot køkken, du kan glæde dig over i mange år frem. 

Hvad koster montering af køkken? 

Prisen på at få monteret et køkken, afhænger meget af projektets omfang. Vi bestræber os dog altid på, at give den bedste pris – uden det påvirker kvaliteten af arbejdet. 

Timeprisen ligger omkring 425 kr.-, eks. moms. 

Hos Breum Byg tilbyder vi også hjælp til blandt andet køkkenmontering, men vi tilbyder også alle andre tømrer- og snedkeropgaver, som eksempelvis bygger vi træterrasser samt udskifter vinduer og døre. 

 

Vi giver gerne et godt tilbud på montering af køkken i Galten, Århus eller omegn

Hos Breum Byg står vi altid klar til, at rådgive og hjælpe dig med montering af dit nye køkken. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os – vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på montering af køkken. Sammen finder vi den optimale løsning. 

Breum Byg har beliggenhed i Galten, men vi kører gerne ud i Århus og Omegn.

Du er velkommen til at ringe på 51 96 10 59 Du er velkommen til at ringe på breumbyg@gmail.com

snedkerarbejde

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere