Døre og vinduer i Skanderborg, Hørning, Ry & Galten

Trænger dine døre og vinduer til at blive udskiftet eller renoveret?
Breum Byg ApS tilbyder professionel arbejdskraft med optimale løsninger inden for aftalte tidsramme.
Vi har mange års ekspertise inden for renovering og udskiftning af vinduer og døre. Breum Byg ApS tilbyder levering og udskiftning af vinduer og døre i en høj kvalitet,
som vises både i materiale og i arbejdskraft.

Breum Byg har en bred vifte af kompetencer. For uden vinduer og døre tilbyder vi også renovering eller byggeri af halvtag, gavle og terrasser.
Ingen opgaver er for små.

Breum Byg ApS udfører arbejde for privatkunder i Galten, men vi betjener også vores kunder i Hørning, Ry og Skanderborg. Vi er din professionelle tømrer, når du skal have lavet ny terrasse, opsat køkken eller have skiftet vinduer. Læs mere om, hvilke andre opgaver vores tømrer kan stå for her.

Mangler du en god tømrer i og omkring Galten? Så står vi altid klar med en professionel tilgang, rette rådgivning og den mest optimale løsning. Vi har mange års erfaring indenfor flere områder såsom køkkener, gulve og vinduer. Vi bestræber os altid på at have de bedste materialer og garanterer dig høj kvalitet. Vi er uddannede tømrere, og går ikke på kompromis med professionalisme og kvalitet. Foruden vores professionalisme og kvalitetsmaterialer overholder vi altid aftalt tidsplan.

Ønsker du en kvalitetsbevidst tømrer til en fornuftig pris, så ring gerne og fortæl os om dine projekter,
så kan vi sammen finde de bedste løsninger med tilfredsstillende resultater.

Find os her!

Kollens Møllevej 53 – 8464 Galten